Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Rozvaděče pro rodinné domy

Rozvaděče pro rodinné domy mohou sloužit k připojení domu k síti distributora a měření spotřeby elektrické energie, nebo k napájení rodinného domů všech velikostí s různou vybaveností.

Nabízíme venkovní elektrorozvaděče v samostatném pilíři nebo pro osazení do zdi či na zeď a sestavy elektroměrových rozvaděčů s přípojkovou skříní, případně se skříní pro připojení plynu v jednotném designu.

V sortimentu domovních rozvaděčů nabízíme základní rozvaděče pro potřeby domů se standardní vybaveností, ale umožňujeme zákazníkům také konfiguraci rozvaděče na míru tak, aby elektrický rozvaděč splňoval jejich požadavky.

Pro výrobu rozvaděčů využíváme výhradně komponenty renomovaných výrobců a dodavatelů jako je například Schrack Technik, s.r.o. 

Naše výroba rozvaděčů splňuje všechny platné normy. Již v roce 1998 jsme absolvovali schvalovací řízení na první typové řady rozvaděčů NN ve Státní zkušebně v Brně. Dnes jsme držiteli certifikace ESČ a certifikace na typové řady rozvaděčů do 3500 A. Všechny rozvaděče jsou certifikovány, odzkoušeny, vybaveny výrobním štítkem a součástí jejich dodávky je schéma a protokol o zkoušce.

Rozvaděče tak splňují veškeré legislativní požadavky a jejich kvalita a spolehlivost je důvodem, proč se na nás opětovně obrací i ti nejnáročnější zákazníci. Na řadu rozvaděčů pro bytové a rodinné domy poskytujeme záruku 5 let.

na stránku

Nenašli jste rozvaděč dle vašich potřeb? Zašlete nám poptávku.