Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Elektroměrové rozvaděče pro bytové domy

Bytové elektroměrové rozvaděče slouží k měření spotřeby elektrické energie do 40 A v jednotlivých bytech bytového nebo panelového domu s více bytovými jednotkami. Obvykle bývají společné pro jednotlivé byty na patře.

Rozvaděče dodáváme osazené jističi a připravené pro zapojení ke zvolené distribuční síti. Hodnotu hlavních jističů je nutné zvolit v detailu rozvaděče. Elektroměrové domovní rozvaděče v našem e-shopu jsou zapuštěné - určené k instalaci pod omítku a jsou standardně vybaveny zámkem čtyřhran.

V případě, že v nabídce nenaleznete bytový elektroměrový rozvaděč, který by odpovídal vašim potřebám, rádi vám vyrobíme rozvaděč na míru. Zašlete nám vyplněný poptávkový formulář, který naleznete níže na stránce, spolu s případnou projektovou dokumentací a my vám obratem připravíme nabídku.

Na základě poptávky dodáme elektroměrové domovní rozvaděče pro osazení na omítku, s vyšším krytím (standardně IP 30) i stříškou v případě instalace do venkovního prostředí, s 1 až 15 elektroměry a HDO nebo s protipožární úpravou, která bývá u těchto rozvaděčů často vyžadována. Zapuštěné rozvaděče je pak možné dodat s protipožární úpravou EW 60 DP1 nebo El2 30 DP1-Sm, nástěnné v provedení EW 60 DP1 nebo El1 45 D1-Sm.

na stránku

Nenašli jste rozvaděč dle vašich potřeb? Zašlete nám poptávku.