Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Bytové rozvodnice

Modulové bytové nebo domovní rozvodnice a jistící skříně jsou určeny k rozvodům elektrické energie a jištění elektrických obvodů a zařízení v domech, bytech či kancelářích. Rozvodnice v našem e-shopu od společnosti Schrack Technik jsou plně vybaveny a připraveny k instalaci. Jsou osazeny jističi dle standardní vybavenosti bytových jednotek různých velikostí, případně i proudovým chráničem v souladu s normou ČSN 33 2000-4-41 ed.2. Bytové rozvodnice nabízíme v provedení s plnými nebo transparentními dvířky, zapuštěné pro osazení pod omítku nebo nástěnné k instalaci na omítku. Standardně jsou dodávané rozvodnice bez zámku, na základě poptávky dodáváme i rozvodnice vybavené patentním zámkem. Stejně tak je možné dodat rozvodnice s vyšším krytím než IP 40, určené do prostředí, kde je nutná zvýšená ochrana proti prachu nebo stříkající vodě.

Pokud máte zájem o nabídku na bytovou rozvodnici na míru, zašlete nám vyplněný poptávkový formulář, který naleznete níže na stránce, spolu s případnou dokumentací a my vás budeme obratem kontaktovat, abychom vám pomohli s konfigurací rozvaděče a nabídli optimální řešení. 

na stránku

Nenašli jste rozvaděč dle vašich potřeb? Zašlete nám poptávku.