Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Elektroměrové rozvaděče

Venkovní elektroměrové rozvaděče sloužící pro přímé měření spotřeby elektrické energie v objektech (rodinné domy, chaty, chalupy, podružné měření) a pro připojení k síti distributora elektrické energie.

Rozvaděče dodáváme připravené pro zapojení ke zvolené distribuční síti (ČEZ, E.ON, PRE). Elektroměrové rozvaděče v našem e-shopu jsou osazeny hlavními jističi, jejichž hodnotu je třeba zvolit v detailu produktu. Dodavatelem ocelových elektroměrových rozvaděčů je naše společnost Callipso Pardubice a plastových rozvaděčů DCK Holoubkov.

Elektroměrové rozvaděče nabízíme v plastovém, oceloplechovém lakovaném nebo nerezovém provedení a lze je osadit na volně stojící pilíř nebo do výklenku ve zdi. Rozvaděče pro osazení na zeď (na omítku) dodáváme na základě poptávky.

Elektroměrové rozvaděče jsou standardně určeny pro měření do 40 A. Na základě poptávky dodáváme také elektroměrové rozvaděče pro měření do 63 A a 80 A. V případě, že v nabídce nenaleznete elektroměrový rozvaděč dle vašich potřeb, zašlete nám vyplněný poptávkový formulář, který naleznete níže na stránce, a my vám obratem připravíme nabídku.

na stránku

Nenašli jste rozvaděč dle vašich potřeb? Zašlete nám poptávku.